Partner worden

Maatschap Red Cabs & Partners
Meld je aan bij Red Cabs
om direct te beginnen met werken
Wil jij zelfstandig chauffeur worden voor platforms zoals Uber, Bolt en Budbee? Wordt partner bij Red Cabs en maak gebruik van alle voordelen!
Alle tools
die jij nodig hebt
Haal je taxi-pas via de Red Cabs academy, maak gebruik van onze taxi-vergunning, maak kennis met jou persoonlijke boekhouder en nog veel meer!
Direct een auto ophalen
bij één van onze locaties
Ben je aangemeld bij Red Cabs en is je ‘flex’ account geactiveerd? Reserveer dan direct een auto om in te werken. Haal hem op bij één van onze locaties!
Maatschap Red Cabs & Partners

Maatschap Red Cabs & Partners is een one-stop taxi maatschap die nieuwe en bestaande chauffeurs ondersteuning biedt in het uitoefenen van het (zelfstandig) beroep taxi chauffeur.

Wij ondersteunen potentieel chauffeurs met persoonlijke begeleiding, maatwerk voor ieder individu en met ondersteuning vanuit de Gemeente Amsterdam voor het behalen van de benodigde taxi papieren.

Onze loopbaancoaches helpen de toekomstig chauffeurs om hun drijfveren, competenties en motivatie scherp te krijgen. Op die manier bedienen wij onze opdrachtgevers, Uber, Bolt en Budbee, met gemotiveerde en gekwalificeerde  chauffeurs.

Snelle acceptatie van nieuwe chauffeurs
Digitaal documenten uploaden en gebruik maken van een 'flex' account
Een eigen academy
Kwalitatieve taxi-opleidingen en periodieke trainingen
Partners voor het leven
Wij zijn constant opzoek naar exclusieve ritten en opdrachten voor onze partners.
24/7 bereikbaar
Wij zijn op elk punt van jou carriere bereikbaar via e-mail, live chat of Whatsapp.
blockanimecont
Wordt partner bij Red Cabs
Partner worden bij Red Cabs? Registreer vandaag nog voor een account. Nog geen taxi-pas? Geen probleem, bij Red Cabs kan je deelnemen aan een exclusieve Academy waarin je binnen no-time alle papieren haalt die je nodig hebt.

Gebruik onze vergunning en maak je geen zorgen om jou administratie. Accepteer ritten, bekijk je omzet en stel vragen. Huur naast een auto ook busjes, elektrische auto’s of vervangende auto’s.

Ga direct aan de slag voor onze opdrachtgevers; Uber, Bolt, Budbee en Vipper.